Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

"Kedvenceink kedvencei" - Petrenkó Brigivel

A klub egy új, "Kedvenceink kedvencei" sorozattal szeretne kedveskedni a szurkolóknak, ahol játékosainkat mutatjuk be, nem a megszokott szemszögből.

Kiderül többek közt, hogy mi a kedvenc ételük, melyik a pályafutásuk eddigi legemlékezetesebb mérkőzése és ki a példaképük.

Petrenkó Brigitta...

...kezdi a sort, aki 13 évesen érkezett Békéscsabára Egerből, s szemtelenül fiatalon, mindössze 16 évesen már a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott. A játékos magántanuló, de a két edzés között igyekszik bejárni óráira az Andrássy Gimnáziumba, hiszen fontos számára a tanulás. Elmondta, büszke arra, hogy az ország legjobb klubjában van lehetősége fejlődni, minden mérkőzés ünnep számára, sokat jelent neki a szurkolók szeretete. Tudja, hogy a klubnál hosszabb távon számolnak vele (3 éves megállapodást kötöttek a felek a szezon előtt), de igyekszik minden egyes lehetőséget megragadni és bizonyítani.

Az alábbiakban a korosztályos válogatott feladó kedvenceit ismerhetitek meg.

Petrenko-BrigittaMezszám: 15

Becenév: Brigi

Válogatottság: 2013 óta utánpótlás válogatott

Nemzetiség: magyar

Születési idő: 2000.05.15

Magasság: 180 cm

Súly: 68 kg

Kedvencek

Szín: kék

Film: Éhezők viadala, mert megmutatkozik benne a testvéri szeretet és a kitartás.

Könyv: Rémségek cirkusza

Étel: Nagyi töltött káposztája 

Ital: frissen csavart narancs

Sportoló: Cristiano Ronaldo, mert soha nem adta fel és elérte az álmait.

Idézet: "Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" Paulo Coelho

Kedvenc tantárgy: Az angol és a német, mert fontosnak tartom a nyelv tanulását. Tantárgyaim közül legkevésbé az éneket szeretem, sajnos nem örököltem jó énekhangot.

Hobby: Szeretek olvasni és filmeket nézni pihenésképpen, de ha tehetem, akkor a szabadidőmet a családommal töltöm.

Példakép: A bátyám, mivel mindig példát mutat nekem és mindenben segít. 

Legemlékezetesebb meccsem: A két BL meccs volt. Nem gondoltam volna, hogy lehetőséget kapok mindkét meccsen és erre életem végéig emlékezni fogok. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen hamar eljött ez a pályafutásomban. 

A csapattársaid közül kinek, és melyik képességét választanád ha tehetnéd? Nem tudnék választani, mert mindenkinek van legalább egy olyan képessége ami irigylésre méltó.

A "Kedvenceink kedvencei" további részei

Petrenkó Brigi

Tálas Zsuzsi

Szpin Reni

Soós Niki

Tanja Matic

Ludmán Réka

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.