Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

Veretlenül nyertük az alapszakaszt!

Budaörsi DSE - Linamar-BRSE SE 0:3 (-18, -15, -20)

BRSE-Budaörs

NB I-es bajnoki mérkőzés, Budaörs. Vezette: Kiss Z. , Pőcze.

Budaörs: Szabó L. 1, Imreh 5, Vezsenyi 9, Selmeczi 3, Roma 4, Rácz 5. Csere: Szabó D. (liberó), Horuczi 3, Farkas E. 1. Vezetőedző: Ratimorszky Károly.

Békéscsaba: Tálas 2, Glemboczki 8, Matic 10, Soós 11, Clement 6, Nazarenko 10. Csere: Molcsányi (liberó) , Ludmán 4, Petrenkó 3. Edző: Sasa Nedeljkovic

100%-os mérleggel zárta csapatunk a bajnoki alapszakaszt, melynek utolsó mérkőzésén a lehetőséget kapó fiatalok is bizonyították, hogy lehet számítani rájuk. A BRSE magabiztosan győzött a jól küzdő Budaörs otthonában.

MESTERMÉRLEG

Ratimorszky Károly: - Gratulálok a Békéscsabának és további sok sikert kívánok nekik a nemzetközi porondon. De gratulálok a saját csapatomnak is, mert taktikusan és fegyelmezetten játszottak végig és igyekeztek betartani a megbeszélteket.

Sasa Nedeljkovic: - Jó hozzáállással nyertük meg a találkozót, örülök az alapszakasz győzelemnek. Készülünk a keddi CEV Kupa mérkőzésre, várunk szeretettel mindenkit.

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.