Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

Kaposvárra utazik hétvégén junior csapatunk

BRSE-junior-20170524Kaposváron mérik össze tudásukat május utolsó hétvégéjén az ország legjobb junior csapatai. Az ifjúsági bajnokság döntőjéhez hasonlóan itt is két hármas csoportban folynak majd a küzdelmek az első napon. A BRSE az Újpesttel és a Kaposvárral szerepel egy hármasban. Másik ágon a Vasas, a Nyíregyháza, valamint a Gödöllő harcol majd az érmekért.

Tóth Gábort a BRSE junior csapatának vezetőedzőjét kérdeztük az esélyekről:

A mezőny rendkívül kiegyenlített, minden csapat a legerősebb összeállításában lép majd pályára Kaposváron. Kisebb sérülések mindenhol akadnak, de ennél sokkal fontosabb lesz a pillanatnyi forma és az elszántság. Két részre osztanám a tornát, az első napon nem dől el semmi. Azonban ilyen feszített tempónál nem hátrány, ha a csoportelsőként másnap "csak" az elődöntőre kell fókuszálni. A második nap már éles, ott nincs lehetőség javítani, akkor kezdődik igazán az országos döntő. Csapatommal és kollégáimmal mindent megteszünk majd azért, hogy az ifjúsági bajnoksághoz hasonlóan ezen a rangos eseményen is méltóan képviseljük a BRSE színeit. Célunk egyértelműen érmet szerezni, lehetőleg minél fényesebbet.

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.