Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

Bronzérem zárásként! - Vége a szezonnak

SzPortfotok-9428-smA 2016/2017-es szezon utolsó utánpótlás döntője, a serdülő korosztályé volt, melyet Dunaújvárosban rendeztek meg az elmúlt hétvégén. A Békéscsabai RSE fiataljai már a hatos döntőbe jutással teljesítették a csapat év eleji célkitűzését, de az egyértelmű volt, hogy ha már ott vannak nem akarnak üres kézzel távozni a lányok. Az első napon a csoportrangadóval kezdett a BRSE, a Székesfehérváriak elleni csata megadta az alaphangot a döntőre. Kiélezett ötszettes dráma, meccslabda, a végén fehérvári siker. Ezután este a Gödöllő következett, a mérkőzésen semmi nem sikerült a csabaiaknak, akik a végére már kicsit görcsösen is mozogtak, így eldőlt, hogy a másnap délelőtti középdöntőt a Balatonfüred ellen vívja a csapat. Magabiztos játék, egy kis megingással, de összességében sima csabai győzelem született ezen a meccsen, és máris készülhetett a csapat az elődöntőre, ahol ismét a Székesfehérvár várt a BRSE-re.

Ezúttal kicsit kevesebb ellenállást tudott kifejteni a viharsarki gárdat, talán látszott, érződött a délelőtti mérkőzés hatása, négy szettben a dunántúliak nyertek, így a BRSE a bronzéremért szállhatott harcba. Az UTE várt a csabaiakra, akiket előbb két szettben parádés játékkal két vállra fektettek, majd a lilák feltámadva megtették ugyanezt, így itt is döntő szettre került sor. Az idegek harcát a BRSE bírta jobban, és teljesen megérdemelten szerezte meg a bronzérmet az idei kiírásban.

Eredmények

Csoportmérkőzések

Békéscsabai RSE - Felsőváros Székesfehérvár 2-3 (-21,22,21,-9,-14)
Békéscsabai RSE - Gödöllői RC 0-3 (-14,-19,-19)

Középdöntő

Békéscsabai RSE - Szent Benedek Balatonfüred 3-1 (10,22,-21,15)

Elődöntő

Békéscsabai RSE - Felsőváros Székesfehérvár 1-3 (-13,-18,21,-13)

Bronzéremért

Békéscsabai RSE - UTE 3-2 (11,22,-22,-15,9)

Különdíjasok:
A csapat legjobbja: Boskó Ágnes
Az OSB döntő legjobb védekező játékosa: Juhász Réka

Békéscsabai RSE: Bagyinka Csenge, Boskó Ágnes, Veres Cintia, Fábián Kata, Tatár Gréta, Lagzi Dóra, Juhász Réka, Moldován Viola, Rády Boglárka, Szűcs Gréta, Araczki Gyöngyvér, Kertész Petra, Kiss Virág, Edző: Nagy Attila

Nagy Attila: Nehéz, de nagyon szép három nap volt, kiválóan küzdött a csapat, nem maradt hiányérzet bennem, hiszen kihoztuk magunkból a maximumot az idén. Gratulálok a lányoknak, köszönöm a szülők támogatását!

Fotó: Szportfotok.com

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.