Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

Az olasz bajnokságból szerb válogatott ütőt igazoltunk!

BezarevicMilica Bezarevic a bajnoki címvédő legújabb szerzeménye.

Újabb fontos mozaik került helyére a 2017/2018-as idényben négy sorozatban is rajthoz álló Békéscsabai Röplabda SE csapatánál.

Az újabb aranyérmekre törő klub Milica Bezarevic személyében remek ajánlólevéllel rendelkező nyitásfogadó ütőt szerződtetett. A 26 éves sportolót - aki a szerb nemzeti csapatban is pályára lépett - hazája egyik legtehetségesebb játékosaként tartották számon, mindezt több MVP cím is bizonyítja. 2013-ban igazolt a kontinens legerősebb bajnokságának számító olasz pontvadászatba, ahol azóta is szerepelt.

A 182 cm magas játékos legutóbb a Monza alkalmazottja volt. (Érdekesség, hogy ebből a gárdából érkezett tavaly Irina Smirnova is.)

A Milly becenévre hallgató ütő az 1-es mezt választotta és hétfőtől már munkába is áll új állomáshelyén.

A játékossal készült hosszabb interjút a jövő héten olvashatják a klub hivatalos felületein.

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.