Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

Légióscsere: Bezarevic helyét Lucija Mlinar veszi át

MlinarRövid ideig tartott Milica Bezarevic békéscsabai pályafutása, hiszen kevesebb, mint két hét után döntöttek úgy a felek, hogy elválnak útjaik. A klub sok sikert kíván a szerb sportoló további pályafutásához!

A BRSE menedzsmentje nem tétlenkedett sokáig, hiszen már aláírta szerződését a bajnokcsapathoz az a Lucija Mlinar, aki a horvát röplabdázás egyik legnagyobb tehetsége és jelenleg a nemzeti csapat játékosaként készül a közelgő Európa Bajnokságra.

A 22 éves ütő, fiatal kora ellenére komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, nevelő klubja a Mladost Zagreb, illetve tavaly a belga bajnokságban érdekelt Charleroi színeiben is megmérettette magát az európai kupákban, valamint a World Grand Prix 2. csoportjában szereplő horvát válogatott meghatározó játékosa volt.

"Jelenleg a sikeres EB szereplésre koncentrálok, azt követően érkezek Békéscsabára. Sok jót hallottam a klubról, tudom, hogy nagyok az elvárások, minden erőmmel azon leszek, hogy sikeres szezonunk legyen és aranyérmekkel örvendeztessük meg szurkolóinkat." - mondta Lucija Mlinar.

A játékos 1+1 éves szerződést írt alá, szezon végén csak meghatározott kivásárlási ár ellenében távozhat. A klubvezetés nagy sikerként értékeli az igazolást, mivel német és lengyel együttesek elől sikerült megszerezni az ígéretes jövő előtt álló sportolót, aki vélhetően a temesvári tornán fog bemutatkozni a BRSE csapatában.

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.