Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

Argentin válogatott nehézbombázót igazolt a BRSE!

FrescoA 195 cm magas Lucia Fresco a szezon végéig kötelezte el magát a bajnoki címvédőhöz.

Az előző idényben kimagaslott a magyar mezőnyből Irina Smirnova, aki a Dinamo Krasnodar együttesében folytatta pályafutását. Nagy kérdés volt, hogy a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE miként tudja pótolni az orosz játékost.
A klub hosszas és körültekintő keresés után méltó utódot talált, hiszen a 26 éves Lucia Fresco komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, szerepelt a német, az olasz és a görög élvonalban is, valamint meghatározó játékos a világversenyeken is megforduló argentin nemzeti csapatban.

A nem mindennapi fizikai paraméterekkel rendelkező, átló posztra érkező sportoló nem lesz ismeretlen Alberto Salomoni vezetőedző számára, mivel az SC Potsdam együttesénél már dolgoztak együtt.
Lucia Fresco válogatott kötelezettségei miatt október közepén érkezik Békéscsabára.

A klub tájékoztatása szerint minimum egy nyitásfogadó ütő érkezik még, de nincs kizárva, hogy további játékosokkal bővül a BRSE együttese.

„Fiatal keretünk szépen dolgozik, a nemzetközi felkészülési tornák remek lehetőséget biztosítanak tehetségeinknek, hogy tapasztalatot szerezzenek. Meggyőződésem, hogy lesznek köztük olyanok, akik hamarosan válogatott szinten is meghatározó játékossá válnak. Az EB-t követően csatlakozik a csapathoz Dobi Edina, Szpin Renáta és a horvát Lucija Mlinar is, majd pedig az argentin Lucia Fresco. Természetesen lesz vagy lesznek még érkezők, hiszen a négy frontos küzdelem bő keretet igényel, illetve az előző idényekben is rendre igazoltunk szezon közben. A címvédés mellett nem győzöm hangsúlyozni a magyar röplabdázás jövője szempontjából is kiemelten fontos célkitűzésünket, miszerint tehetséges hazai fiatalokat szeretnénk nemzetközi szintre eljuttatni." – mondta Baran Ádám a BRSE elnöke.

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.