A DÖNTŐ!

DSC 0588bca-cutAz igazi, az egyetlen! Most kedden, bajnoki címet védhetnek, most kedden este, egy újabb arannyal írt lapra kerülhet fel több mint egy tucat név, a bajnoki és Magyar Kupa címvédő Linamar – Békéscsabai Röplabda SE históriáskönyvében, most kedden ismét megtelik a békéscsabai katlan és kezdetét veheti az igazi DÖNTŐ!

A harmadik mérkőzés jön, egy nehéz hazai, egy fölényes idegenbeli csata után, ismét leírhatjuk, -miként az elmúlt két évben is- a viharsarki lányok csúcsra érhetnek, egy újabb magyar bajnoki címet hozhatnak a klubjuknak, a szurkolóknak és a városnak. Két mérkőzés után hatalmas fölényben már a címvédő, mind lelkileg, mind fizikailag jobban bírták Tálasék a csütörtöki fővárosi derbit, a keddi ütközet előtt mégis mértéktartóan nyilatkoznak, és magabiztosan, ám az ellenfelet maximálisan tisztelve készülnek a címvédésre, a BRSE harmadik magyar bajnoki címére.

Sasa Nedeljkovic csapata rengeteg munka után, igazi egységet mutatva, imponálóan stabil alapjátékkal érkezett meg a döntőre, az eddig lejátszott 36 magyar bajnoki és kupa mérkőzésen veretlenségüket megőrizve tudtak játszani, és nem titkolt céljuk, hogy a finisben már nem szeretnének botlani, ezt a szezont kedden este le szeretnék zárni, ehhez szükségük lesz a közel 2000 néző fanatikus biztatására.

Tálas Zsuzsanna: – Fontos győzelmet arattunk csütörtökön, de nem szabad, hogy ez megnyugtasson minket. Ugyanúgy dolgozunk tovább és a legnehezebb mérkőzésre számítunk, hiszen az ellenfélnek innentől kezdve nincs semmi veszítenivalója, bizonyára mindent meg fognak tenni a győzelemért. A legfontosabb, hogy fejben összeszedetten játsszunk.

Soós Niki: – Szeretnénk leszüretelni a közel 9 hónap nagyon kemény munka gyümölcsét. Továbbra is éhesek vagyunk a sikerre. Maximális koncentrációval, odaadással tudjuk csak legyőzni az ellenfelet. Felkészültünk a végső harcra!

A mérkőzésre a sportcsarnok mindkét oldalán be lehet majd jutni, az online váltott belépőkkel is. A találkozó 17 órakor kezdődik, kapunyitás 16 órakor lesz.

==============================================================
Online jegyvásárlási lehetőség, hogy ne kelljen sorban állnod, és biztosan bejuss!
http://tixa.hu/bekescsaba_vasas_noiroplabda_20160426
==============================================================