A Global Safe Services Kft. felkarolta a BRSE utánpótlását is!

Örömteli bejelentést tett a mai napon a Békéscsabai Röplabda SE vezetése, hiszen a Global Safe Services Kft-vel aláírt megállapodás stabilitást hozhat az ország egyik legeredményesebb utánpótlás nevelő bázisának.

“A BRSE immár több mint tíz esztendeje kiemelten fontosnak tartja az utánpótlás tömegesítését, a minőségi szakmai munkát, melynek köszönhetően több utánpótlás és felnőtt válogatottat ad Békéscsaba a magyar röplabdázásnak. Egy hátrányos helyzetű régióban, vidéki, forráshiányos egyesületként, sikerült felépíteni Magyarország egyik legjobb, legeredményesebb utánpótlás bázisát és ennek is köszönhető, hogy az elmúlt években nem rendeztek utánpótlás országos döntőt Békéscsaba nélkül. Egyesületünk – alapszabályában is rögzített főtevékenysége – a sport általi nevelés, a fiatalok sportlehetőségeinek biztosítása.
Sajnos a röplabda nincs az 5 látványsport között, így a társasági nyereségadóból igényelhető támogatásra sem pályázhatunk, így a korosztályos csapatok versenyeztetése és a megfelelő feltételek előteremtése, hatalmas terhet ró a klubra. A ma aláírt megállapodásnak emiatt is van komoly jelentősége a BRSE életében” – mondta Baran Ádám, a békéscsabai klub elnöke.

A Global Safe Services Kft-t 1989-ben alapították Békéscsabán, mára egy két generációs üzleti vállalkozás. 1994-es átalakulása óta foglalkozik biztosítási tanácsadással. Napjainkra a békéscsabai és budapesti központnak köszönhetően az ország szinte valamennyi térségében megtalálható ügyfélkör részére versenyeztetik a biztosító társaságokat, független biztosítási alkuszként. A cégnél kiemelt szerepe van a társadalmi szerepvállalásnak, amely során a legnagyobb békéscsabai sportegyesületek utánpótlás nevelő munkáját támogatják.

globalsafe services-logo-300dpi-sRGB-transparent