A Panoráma Étterem és Hotel is meghosszabbította támogatói szerződését a bajnoki címvédővel!

Újabb partner kötelezte el magát a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület mellett, hiszen a napokban írták alá a támogatási szerződést a felek, amelyben lefektették, hogy a Panoráma Étterem és Hotel is a BRSE támogatóinak sorába lép a 2015/2016-os szezonban.

A Gyulai út 84. alatt található szálloda igencsak elterjedt röplabdás körökben is, hiszen nyáron az EB-re készülő magyar nemzeti csapat több, mint két hetet töltött itt, de ezen kívül számos neves külföldi alakulat (Rote Raben Vilsbiburg, Spartak Subotica) is elismeréssel adózott az igénybe vett szolgáltatások magas színvonalát illetően.

Szállodában 14 darab 2 ágyas szoba és 2 darab De Luxe szoba / lakosztály szolgálja a vendégek kényelmét, kikapcsolódását.

A házban található 80 fős Panoráma Étterem kínálatát a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség segítségével alakította ki, amelyben a hagyományos magyar fogások dominálnak. Ideális hely konferenciák, tréningek, esküvők, céges rendezvények lebonyolítására!

A felek bíznak a hosszú távú, kölcsönös előnyökkel járó együttműködésben. A Panoráma Hotel*** és az Étterem marketing elemei megtalálhatóak lesznek a csapat felszerelésén.

Panorama Etterem Hotel - UJ LOGO