A Panoráma Hotel is a klub kiemelt támogatói között!

Örömteli bejelentést tett a Linamar – Békéscsabai Röplabda Sportegyesület, hiszen a klub a szezon végéig szóló támogatási szerződést kötött a Panoráma Hotellel, így a békéscsabai szálloda is a BRSE kiemelt szponzorinak előkelő társaságába lép.

“Helyt állni a nemzetközi kupában és sikeresen szerepelni a bajnokságban hatalmas dicsőség, de komoly terhet ró a klub menedzsmentjére. Mindez támogatók nélkül lehetetlen küldetés lenne. Többször elmondtuk már, hogy mivel a röplabda nincs az úgynevezett látványsportágak között, így komoly bevételektől esik el, néha a mindennapos működési feltételek megteremtése is irreális terhet jelent. Mi az előre menekülés stratégiáját választottuk, kiemelkedő eredményeinkkel, valamint a klubbal kapcsolatos pozitív imázs kialakításával üzentünk a döntéshozóknak és a lehetséges szponzoroknak. Örömteli amikor egy cég megadja a bizalmat és hisz abban, hogy termékét vagy szolgáltatását a BRSE megfelelően tudja népszerűsíteni.” – mondta Baran Ádám a BRSE elnöke.

A Panoráma Hotel teljesen felújított, igényes, modern, de mégis családias hangulatú békéscsabai szálloda magas szinvonalú wellness szolgáltatásokkal, ínycsiklandozó ételekkel, minden igényt kielégítő szobákkal, ingyenes, korlátlan számú parkoló hellyel és rendkívűl kedvező árakkal áll mind családok, mind pedig üzletemberek rendelkezésére. A Panoráma Hotel Békéscsaba lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, az üzleti életre, illetve a számos programot kínáló Dél-Alföldi Régiónak köszönhetően a turizmus kedvelőinek is.

Panoráma Hotel Békéscsaba küldetése: a Békéscsabát és Gyulát felfedezni vágyó vendégeknek valamint a Békés megyébe látogató üzletembereknek felejthetetlen élményeket nyújtani, utánozhatatlan szállodai és gasztronómiai különlegességekkel a felzárkózni igyekvő Dél-Alföldi Régióban.

Panoráma Étterem Hotel - ÚJ LOGO