Aranyéremmel búcsúzott Csengeri Petra

CsengeriPetraMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Magyar Kupa döntőjét követő eredményhirdetésén jelenlévő szurkolók és a televíziós közvetítés jóvoltából a TV nézők is. Ott állt a dobogó legmagasabb fokán az a Csengeri Petra, akinél december végén diagnosztizáltak olyan szintű gerincsérülést, ami miatt fel kell hagynia a legmagasabb szintű játékkal.

A sportoló nyáron csatlakozott a bajnoki címvédő keretéhez, a klubnál hosszú távon számoltak vele, ezt mutatja a két éves szerződés is. Petra fokozatosan épült be a csapatba, ahol Soós Niki sérülését követően kulcsszerep hárult rá. Derült égből villámcsapásként jött a december végi hír, hogy sérülése súlyos következményekkel is járhat. A klub igyekezett mindennemű segítséget megadni a játékosnak, de a diagnózison sajnos nem lehetett változtatni, így a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület további sok sikert kíván a sportolónak, immár a civil életben. Honlapunk hamarosan hosszabb interjút közöl a kiváló ütővel.

Köszönjük Petra!