BRSE díjeső a Békéscsabai Sportgálán

BRSE díjeső a Békéscsabai Sportgálán

A múlt békéscsabai sportcsillagait és a jelen kiválóságait köszöntötték hétfőn a Csabagyöngye Kulturális Központban, ahol a Békéscsaba halhatatlan sportcsillaga címet adták át Ónodi Henrietta, Palotai Károly és Gedó György olimpiai bajnoknak.

Szintén a gálán adták át a békéscsabai közgyűlés által megítélt Békéscsaba sportjáért kitüntetést Kormos Mihálynak, a többszörös magyar bajnok Békéscsabai Röplabda Sportegyesület szakmai igazgatójának.

Az év csapata a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület felnőtt női együttese lett, amely bajnoki, Magyar Kupa- és MEVZA Cup győzelmet ünnepelt idén.

A tavalyi évhez hasonlóan ismét kiérdemelte az év sportvezetője címet az egyesület elnöke, Baran Ádám, aki a csapat izraeli CEV Kupa mérkőzése miatt nem tudott részt venni az eseményen.

A felnőtt válogatottban nyújtott teljesítménye (World Grand Prix győzelem és EB szereplés) miatt elismerésben részesült Szpin Renáta, akinek díját Édesanyja vette át. Szintén színpadra szólították Glemboczki Zórát, akinek korosztályos válogatottban elért sikereit ismerték el.

Nagy Attila a klub utánpótlás szakmai vezető helyettese pedig az elmúlt évek során, az utánpótlás nevelés terén elvégzett kiemelkedő munkájáért kapott díjat.