BRSE – Nyíregyháza döntő a ZÉPÉ Café – Viharsarok Kupán!

BRSE selfieMiután a Fatum Nyíregyháza csapata a délelőtti mérkőzésen magabiztosan, 3:0 arányban legyőzte a CSM Lugoj alakulatát, eldőlt, hogy a ma 17:30-kor kezdődő találkozó egyben a torna döntője is lesz.
De tekintsünk egy kicsit vissza a tegnapi napra. Öröm volt látni, hogy több, mint 500(!!!) néző jött ki az első hazai meccsre, jó volt érezni azt a fajta várakozást, amellyel a szurkolók tekintettek a felkészülési torna és maga a szezonkezdet felé is.

A csapat pedig a pályán honorálta meg a bizalmat, hiszen Soós Niki átmentette az egy hete Romániában látott bombaformáját, igazi kapitányként vezette a társaságot. 16 éves feladónk, Petrenkó Brigitta zökkenőmentesen vette fel a fonalat, parádés nyitás sorozatára nem volt ellenszere a lugosiaknak. Csengeri Petra pedig igazolta, hogy nem véletlenül esett rá a bajnoki címvédő választása. De a többiek is kiettek magukért, így Sasa Nedeljkovic gárdája visszavágott a múlt heti vereségért. A közönség az utolsó pontot követően hosszú percekig felállva tapsolta a csapatot.

A ZÉPÉ Café – Viharsarok Kupa zárómérkőzésére ma 17:30-kor kerül majd sor, ahol a komplett csapattal, köztük 3 venezuelai és egy argentin válogatottal érkező Fatum Nyíregyháza lesz az ellenfél. A nyírségiek nem titkoltan érmet szeretnének a 2016/2017-es idényben és erre minden esélyük meg is van a látottak alapján.

A 3 válogatott játékosát nélkülöző BRSE azonban ismét szeretné megörvendeztetni a publikumot, így minden bizonnyal parázs összecsapás várható.

Várunk minden szimpatizánst a Békéscsabai Városi Sportcsarnokba, a belépés a torna névadó szponzorának jóvoltából ingyenes!

Hajrá BRSE!