Budapesti túra, a kötelező győzelem reményében!

team 56Vasárnap délután, 15 órától a TFSE ellen folytatja a magyar bajnoki szereplését a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata. Alapvető cél a veretlenség megtartása, annál is inkább, mivel ellenfelünk jelentősen meggyengült nyáron, válogatott játékosok hagyták ott az egyetemistákat, akik a korábbiaknál jóval szerényebb célokkal vágtak neki az idei szezonnak. A szimpatikus munkát végző Gubik János helyét Németh Lajos vette át, de az egykori szövetségi kapitánynak nincs egyszerű dolga, legutóbb pénteken Nyíregyházán szenvedtek vereséget, így jelenleg a 7. helyet foglalják el a tabellán.

A bajnoki címvédő a Gödöllő nagy különbségű legyőzésével melegített a találkozóra, majd pénteken egy, szombaton pedig két edzést vezényelt a Nedeljkovic – Fésüs edzőpáros.

A csapatnál az elvégzett rengeteg munka, illetve az eredmények hatására érthetően optimista mindenki, bár apróbb sérülések és betegségek vannak, de remélhetőleg a legjobb összeállításban léphet pályára az Alkotás utcában a bajnoki címvédő.

Érdekesség, hogy a gárda a mérkőzés után Budapesten marad, hiszen hétfőn 18:45-től lejátsszák a Budaörs elleni Magyar Kupa mérkőzés odavágóját is Molcsányi Ritáék, ahol a tét a legjobb 8 közé jutás.