Címvédés az Országos Ifjúsági Kupában is!

brse logo hu150Hatalmas csatában, sikerült megvédenie tavalyi elsőségét a BRSE ifjúsági korosztályú csapatának a Békéscsabán rendezett Országos Ifjúsági Kupa döntőjében. A csabai lányok a vasárnap délutáni döntőben, csakúgy mint egy éve, az örök rivális Vasas Óbuda ellen léptek pályára, és egy közönségszórakoztató csatában, döntő szettben sikerült nyerniük.

Hatalmas csatában, sikerült megvédenie tavalyi elsőségét a BRSE ifjúsági korosztályú csapatának a Békéscsabán rendezett Országos Ifjúsági Kupa döntőjében. A csabai lányok a vasárnap délutáni döntőben, csakúgy mint egy éve, az örök rivális Vasas Óbuda ellen léptek pályára, és egy közönségszórakoztató csatában, döntő szettben sikerült nyerniük. A közel 300 néző előtt játszott mérkőzés első pillanatától nagy csata dúlt a pályán, az első szettet a hazaiak, míg a következő kettőt a fővárosiak nyerték. A negyedik szettre irányítót (Bagyinka helyére Oláh érkezett), és sebességet váltó BRSE egyenlített, majd Szpin és Korniss vezényletével, Nagy Viki centerezéseivel Kovács Fiskus csupa szív játékával a döntő szettet is megnyerte.
OIK Döntő:
Budapest Bank BRSE – Vasas Óbuda 3-2 (20,-23,-20,17,4)

BRSE: Bagyinka, KORNISS, KOVÁCS FISKUS, NAGY V, Kanizsai, Kardos. Csere: SZPIN (libero), OLÁH, Godó, Rohodi,Krizsán,Turi,Gacsal, Sajben. Vezetőedző: Nagy Attila, Edző: Fésüs Erzsébet

Az OIK Döntő MVP-je: Szpin Renáta, Legjobb irányítója Oláh Blanka, Az MRSZ különdíjasa Kovács Fiskus Fanni lett.