Csengeri Petra: extra motivációval várom a szezonkezdést!

Csengeri Petra2

A bajnokság végeztével is intenzíven zajlanak az események a Békéscsabai Röplabda SE háza táján. Az elmúlt hetek során realizálódott, amit csak a legoptimistább szurkolók reméltek, azaz a bajnokcsapat meghatározó játékosai közül mindenki szerződést hosszabbított, ráadásul kerethez új játékosok is csatlakoznak, akik közül Csengeri Petra ma Békéscsabán járt.

A 26 éves, 187 centiméteres ütő a tavalyi szezon egy részét kihagyni kényszerült térdműtétje miatt, azonban már gőzerővel halad a teljes felépülés felé, így az augusztus elsején esedékes szezonkezdést már 100%-os állapotban várhatja.

A játékos konzultált a BRSE gyógytornászával és ha már itt volt, Czifrák Tímea kemény edzésen tesztelte a válogatott sportoló állapotát.
Csengeri Petra elmondta, hogy extra motivációval várja a szezon kezdetét, az egész nyarat végigdolgozza annak érdekében, hogy minél jobb erőben legyen augusztusra.

Sasa Nedeljkovic minden játékosnak, aki nem a válogatottal dolgozik, előírt egy két hónapos tervet, amit teljesíteni kell a felkészülésig. A szakember külön edzésprogramot állított össze a Gödöllőről érkező ütő számára, aki a vezetőedző szerint erőssége lehet a jövő évi csapatnak.
Eközben a klubmenedzsment a keret további megerősítésén dolgozik, a kapott információk szerint nem kell sokat várni a következő bejelentésre…