Elnöki köszöntő

Tisztelt Támogatóink, Szurkolóink! Kedves Szülők!

 

Baran AdamSzeretettel köszöntöm Önöket a Békéscsabai Röplabda SE 2015/2016-ös szezonjának kezdetekor.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület immár sokadjára írt sporttörténelmet, ezúttal azzal, hogy megvédte magyar bajnoki címét, ezáltal kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája mögötti második legrangosabb nemzetközi sorozatba, így a CEV Kupában áll rajthoz. Eredményeink alapján jelenleg a négy Békés megyei élvonalbeli csapat közül a BRSE a legsikeresebb.

Az egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy összehangolt munkával, közös erővel, tiszta, átlátható viszonyok alapján, az eddigi eredményekre támaszkodva folytassuk az egyesület építését és letegyük a névjegyünket a nemzetközi porondon is.

A klub a felnőtt bajnokságban elért sikereit éppúgy köszönheti a támogatóknak, mint kiváló, országos szinten is elismert utánpótlás képzésének. Immár több mint tíz éve kiemelten fontosnak tartjuk minőségi szakmai munkát, melynek köszönhetően több korosztályos és felnőtt válogatottat ad az egyesület a magyar röplabdázásnak. Edzőink közel 150 gyermeknek tartanak foglalkozásokat.

A BRSE a jövőben is szeretne legalább ilyen eredményesen szerepelni mind a felnőtt, mind az utánpótlás csapataival, mely évről-évre egyre nehezebb. Sajnos a röplabda nem került be az ún. látványsportágak közé, így nem jogosult a cégek nyereségadójából támogatásokra, amely nehéz helyzetbe hozta a sportágunkat.

Szerethető, fiatal csapattal vágunk neki az idei bajnoki évnek. Céljaink eléréséhez szükség van minden támogatóra, szurkolóra, családtagra, hiszen a legmagasabb szinten játszani nagyszerű dolog, de ezért a kiváltságért jelentős erőfeszítéseket kell tennünk. Kérem minél többen, jöjjenek ki mérkőzéseinkre és szurkoljanak Békéscsaba élvonalbeli női röplabda csapatának.

 

Hajrá Békéscsaba! Hajrá BRSE!

 

Sporttársi üdvözlettel:

Baran Ádám

elnök