Elődöntő vasárnap!

donto oromHúsvét vasárnapján a Jászberény ellen kezdi meg a három nyert mérkőzésig tartó elődöntőit a Linamar BRSE bajnoki és kupa címvédő együttese. A negyeddöntőt két könnyű mérkőzéssel teljesítő viharsarkiak ezúttal már egy jóval fajsúlyosabb ellenféllel néznek szembe, hiszen a Jászberényi RK az idei szezon kupa bronzérme után, a bajnokságban már fényesebb éremre vágyik. A párharc esélyese természetesen a bajnoki címvédő, hiszen az idei szezon egymás elleni csatáit kivétel nélkül a csabai lányok nyerték, azonban pont emiatt kell határozottan és esélyt sem adva játszani már vasárnap is, mert a jászságiak teher nélkül érkezhetnek meg a mérkőzésre. Soósék felkészülését nem hátráltatták sérülések, a napi több órás edzéseket zökkenőmentesen tudta lebonyolítani Sasa Nedeljkovic, a csarnokba ezer fölötti nézőszám várható, így minden adott lesz hétvégén egy remek mérkőzéshez, és egy nagyszerű diadalhoz. A BRSE sorozatban a negyedik bajnoki elődöntőjére készülhet, ebből az alkalomból, a klub vezetése új ajándéktárgyakkal, pólóval, sálakkal kedveskedik a szurkolóinak, így mindenki klubszínekbe öltözve várhatja a vasárnap 16,00 órakor a kezdésre jelt adó játékvezetői sípszót.

Nyilatkozatok az öltözőből:

Sasa Nedeljkovic: Az elmúlt hétvégén kapott egy kis pihenőt a csapatom, s feltöltődve, újult erővel estek neki az edzéseknek. Az elődöntőben már nincs könnyű ellenfél. Jászberény nagyot küzdött a remekül felkészült MTK ellen. Négy külföldi mellett tehetséges magyarok alkotják a jászsági gárdát. Ismét harapnak a lányaink és újabb magyar bajnoki aranyat szeretnének nyerni. Ehhez pedig le kell győznünk a Jászberényt. Mentálisan nagyon felkészültünk, és együtt vagyunk. Húsvét vasárnap bízok benne, hogy sokan kijönnek megnézni bennünket, s hozzásegítenek az első győzelemhez az elődöntőben.

Soós Nikolett: Elérkeztünk a Magyar Bajnokság legkiélezettebb szakaszához. A 8 hónapja tartó kemény munkánk gyümölcsét most elkezdhetjük learatni. Sokszor találkoztunk már ebben a szezonban a Jászberény csapatával, jól ismeri egymást a két gárda. A vasárnapi az első találkozó nagyon fontos mindkét fél számára, bár ez is csak egy állomás a három győzelemig tartó csatában. Úgy gondolom, hogy a kulcs az lehet, ki bírja tovább ezt az erőltetett menetet mind fizikálisan, mind mentálisan. Az év során vérrel-verejtékkel elvégzett munka pont erre készített fel minket, így bízom a csapatban és a győzelemben.

Szakmáry Gréta: Nagy csatákat vívtunk már a Jászberény ellen ebben a szezonban, de ez most más lesz. Tét a magyar bajnoki döntőbe jutás! Igazán lelkes, kreatív csapattal nézünk majd szembe, de nincs más dolgunk, mint felkészülni, és a legjobb formánkat hozni! Három nyert meccsig tart a párharc, ahol a célunk bejutni a döntőbe! Vasárnap hazai pályán várjuk a jászsági lányokat.

Hajrá BRSE!