Ezüstöt nyertünk az Országos Mini Bajnokság döntőjében

OMB3Budapesten rendezték a hétvégén az Országos Mini Bajnokság döntőjét, ahol a fiatal röplabdás palántáink második helyen végeztek. Álljon itt most a csapat edzőjének Fésüs Zsókának a beszámolója:

“Annak ellenére, hogy néhány nappal a döntő előtt kénytelenek voltunk átszervezni a csapatot, sérülések miatt, nagy elszántsággal  érkeztünk a döntőre.
A csoportmérkőzéseken két győzelemmel az első helyen végeztünk, majd a Gödöllő ellen kellett kiharcolnunk a legjobb 4 közé jutást. Itt a döntő szettben végig fej-fej mellett küzdött a két csapat, nem hagytuk meglépni az ellenfelünket, aztán 20 pont felett jöttek, a legjobb nyitások, ütések, védekezések, blokkok. Igazi csapat munka volt, és ez vezetett a győzelemhez.
Másnap a Kecskemét csapata ellen játszottunk a döntőbe kerülésért. Ezt a mérkőzést szintén drámai csatában nyertük meg, mérkőzés labdát is hárítva. A döntő helyzetekben ismét nagyon jó játékot mutattunk.

Következett a döntő, népes hazai közönség előtt. Itt már sajnos nem tudtuk hozni azt a jó teljesítményt, amit eddig az egész döntő során produkáltunk.  Jól küzdöttünk, de ez  kevés volt a győzelemhez.

Számomra példaértékű volt az a hozzáállás és csapat munka amit az egész döntő alatt mutattunk, és ezzel megnyertük az ezüst érmet.”

OMB2Út a döntőig:
BRSE -Hercules              2-1 (26-24; 25:23; 13:25)
BRSE – Tatabányai RSE 3-0 ( 25:20; 25:12; 25:15 )

A négy közé kerülésért:
BRSE-Gödöllő                 2-1 (15:25 ; 25:17 ; 25:22)

Elődöntő:
BRSE-Kecskeméti SI      2-1 (18:25 ; 27:25 ; 25:18)

Döntő :
Vasas Óbuda -BRSE       2-0 (18:25 ; 20:25)

A csapat tagjai: Feld Bettina, Jánk Dzsenifer, Gellén Viktória, Horostyák Cintia, Tóth Fanni, Kiss Virág, Mucsi Fanni, Such Diána, Szűcs Gréta, Szabó Beáta. Edző: Fésüs Erzsébet

Az OMB egyik különdíját a csapatunkból Feld Bettina érdemelte ki.

 

OMB 1