“Felemelő érzés zenét szolgáltatni ebben a közegben!” – interjú Dj Rudival

DJ RudiA 2015/2016-os idény minden hazai mérkőzésén ott volt a Dj Rudi néven ismert lemezlovas, aki zenéivel fokozta, az általában amúgy is frenetikus hangulatot. Az alábbiakban a vele készült interjút olvashatod:

1. Mondj pár dolgot magadról! Mióta zenélsz? Milyen jellegű felkéréseid vannak zömmel?

Békéscsabán születtem, jelenleg is itt élek. 2000-ben kerültem először a lemezjátszók közelébe, ekkor kezdtem ismerkedni a DJ szakma rejtelmeivel. Jelentkeztem az Országos Szórakoztatózenei Központ által szervezett szakmai képzésre és megszereztem a DJ képesítést. Ezután kezdtem el esküvőkön, céges és privát rendezvényeken hang- és fénytechnikával kibővített zenei szolgáltatásomat végezni. Évről évre bővült a megrendelőim köre, folyamatosan érkeznek felkérések itthonról és külföldről egyaránt. Megrendelőim között cégeket, számos szállodát, rendezvényszervezőt és magánszemélyeket tudhatok.

2. Mi a civil foglalkozásod? Miképp tudod összeegyeztetni a zenével?

Köztisztviselőként dolgozom. Rendezvényeim többnyire hétvégeken vannak, ezért könnyű összeegyeztetni a civil foglalkozásommal. Illetve a hétköznapi mérkőzésekre is igyekeztem időben odaérni.

3. Mióta tevékenykedsz a BRSE mérkőzésein? Hogyan kerültél kapcsolatba a klubbal?

A röplabdával és a klubbal először 2014. február 15-én, a Békéscsabán megrendezett Magyar Kupa Final Four alkalmával kerültem közelebbi kapcsolatba, mint zeneszolgáltató. Azonnal igent mondtam a BRSE felkérésére, mert különleges kihívásnak éreztem a feladatot. Aztán 2015. augusztusában folytattuk az egyeztetéseket, és sikerült megállapodnunk az egész szezonra, valamint az előttünk álló idény vonatkozásában is szóbeli egyezség született.

4. Melyik volt számodra a szezon legemlékezetesebb mérkőzése?

Több feledhetetlen élményt nyújtó mérkőzés él még most is az emlékezetemben. A legmaradandóbbak számomra a döntő összecsapásai, illetve a Magyar Kupa elsőségért folytatott összecsapás volt, amit a helyszínen Érden élhettem át.

5. Van-e kedvenc számod, amit a meccsen játszol?

A bemelegítés, valamint a mérkőzés ideje alatt aktuális slágerekből és egy-két korábbi klasszikusból áll össze a szettem. Amennyiben egy számot kiemelhetek, akkor ez a Safri Duo – Played a live-ja, amely nagy kedvencem, klasszikus örök darab, ezt a zeneszámot a szünetben szoktam játszani.

6. Mivel készülsz a következő idényre?

Egy fantasztikus szezonon van túl a csapat és ennek köszönhetően én is. Annyit szeretnék előre elárulni, hogy sok zenei újdonsággal készülök. Addig is mindenkinek, aki a csapatért dolgozik jó pihenést, a játékosoknak eredményes felkészülést, győztes mérkőzéseket, a szurkolóknak pedig minél több győzelemittas pillanatot kívánok a következő szezonra.

Találkozunk az első hazai meccsen! Hajrá BRSE!!

{jumi [*3]}

{jumi [*4]}