Hasznos erőfelmérő az U13-as bajnokságban

Hasznos erőfelmérő az U13-as bajnokságban

Kecskemét volt az otthona az OMB következő fordulójának is, ahol ezúttal a BRSE kettes csapata volt érdekelt. A BRSE2 ‘fedőnév’ alatt az egyesület három csapata versenyez felváltva, hogy a következő évi OMB küzdelmekre minél nagyobb meccsrutinnal legyenek felvértezve a gyerekek. Ezúttal Nagy Attila tanítványain volt a sor, akik a nyolc csapatos tornán a hetedik helyre futottak be.

A csoportmérkőzések során mindhárom találkozón 2-1 arányban maradtak alul, majd a másik csoportnegyedikkel vívott párharcukat is ilyen arányban nyerték meg.

Eredmények

BRSE – UTE 2 1-2 (-11,18,-21)
BRSE – KESI 1 1-2 (-12,18,-5)
BRSE – Jászberény 1 1-2 (-15,18,-19)
7. helyért: BRSE – Dunakeszi 2-1 (-13, 14,7)

BRSE: Popa Gréta, Tuska Brigitta, Tomasovszki Anna, Schneider Vanessa, Tóth Adrienn, Hajdú Réka, Lázár Kamilla,Gerlecz Panka, Valernovics Anna, Szél Boglárka, Benkő Dorka, Karancsi Dóra. Edző: Nagy Attila.

Nagy Attila: Nem volt könnyű dolgunk ma, hiszen a terem sajátosságai miatt nem tudtunk rendesen nyitni, és ez nem csak a sok rontott nyitásban, hanem a jó szervák minőségében is megmutatkozott. Ettől függetlenül többet vártam kicsit a lányoktól, de majd legközelebb!