Hasznos felkészülési meccs Jászberényben, majd izgalmas csapatösszetartás a Mátrában

Pénteken délben kelt útra a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata, hogy a közelgő bajnoki negyeddöntő mérkőzések előtt felkészülési találkozót vívjon Jászberényben.

Az első két szettben a BRSE dominált, ebben a periódusban Kormos Mihály elégedett lehetett lányaival. A folytatásban mindkét szakvezető forgatta csapatát és játéklehetőséget kapott mindenki. Végül a lejátszott hat szettből kettőt a hazaiak, míg négyet a vendégek nyertek.

Jászberényi RK–Linamar-Békéscsabai RSE 2:4 (–21, –13, 21, 24, –17, –12)

Azonban a szokásokkal ellentétben a mérkőzés végeztével a csapat nem hazafelé, hanem a Mátrába indult, ahol a klub egyik támogatójának jóvoltából csapatösszetartó tréning volt a program. A lányok péntek este élvezhették a Hotel Sástó wellness szolgáltatásait, míg másnap a Oxygen Adrenalin Parkban töltöttek egy felejthetetlen fél napot. Kipróbálhatták az egyedülálló bob pályát, íjászkodtak, kerékpároztak trükkös bicikliken, valamint egymást segítve mentek át a félelmetes függő hídon.

Az elmúlt időszak rengeteg monoton edzése után jót tett a kikapcsolódás. A csapat és a stáb tagjai sok-sok pozitív élménnyel gazdagodva zárták a túrát és hétfőtől újult erővel folytatják a felkészülést a Nyíregyháza ellen.

20150307 101935 20150306 224952