Indul a BRSE TV!

12814038 966429540115416 4348196132115628388 nSajtótájékoztatót tartott ma a Békéscsabai Röplabda SE, melynek a MEVZA Cup Final Four mellett, egy másik fontos és előremutató témája volt.

A klub együttműködési megállapodást írt alá a Békéscsabai Médiacentrum Kft-vel, mely kooperáció egyik zászlóshajója a BRSE TV lesz.

“Az egyesület egyre népszerűbb a szurkolók körében, kiemelt érdeklődés övezi a mindennapjait. Hivatalos felületeinken naponta jelennek meg új információk, illetve rádiós partnereink jóvoltából a Rádió 1 és a Mega Rádió is komoly terjedelemben számol be híreinkről. Néhány hónapja fogalmazódott meg az ötlet, hogy szeretnénk minél több képes anyaggal is szolgálni és egyeztetve a Békéscsabai Médiacentrum munkatársaival alkottuk meg a BRSE TV koncepcióját, amely számos innovatív elemet tartalmaz. Izgatottan és kíváncsian várjuk az első adást!” – mondta Baran Ádám a BRSE elnöke.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az első adás március 22-én lesz, a 7.tv televíziós csatornán. A műsornak lesz természetesen szakmai része, de számos olyan exkluzív információval is szolgál, amely betekintést ad a csapat és a stáb mindennapjaiba, olyan területekre is, amelyre eddig nem volt rálátása a szurkolóknak.

Havi két alkalommal kerül képernyőre új műsor, amely egyenként 23 perces lesz. Ezek beharangozóját a klub hivatalos felületei néhány nappal korábban közkincsé teszik.

Hamarosan megmutatjuk az adás felvezetőjét.

Kapcsolj ránk! 🙂
BRSE TV a tv.7 műsorán!