Jegy elővételi lehetőségek a bajnoki döntőre!

brse logo hu150A Békéscsabai Röplabda SE nyitott az újításokra és az innovatív ötletekre. Ennek jegyében született meg az együttműködési megállapodás a klub és a TIXA.hu között, amelynek eredményeként a szurkolók immár elektronikus módon is hozzájuthatnak belépőjegyeikhez.

A TIXA.hu egy dinamikusan fejlődő online jegyértékesítő cég, ahol több (békéscsabai) “sportfanatikus” is dolgozik. Több száz koncertre és fesztiválra árulnak belépőket és fontos volt számukra, hogy lehetőségük legyen a csabai sport támogatására.

A BRSE meccseire a belépőket mától otthonról, vagy mobiltelefonról is meg lehet vásárolni és a jegy árán felül semmilyen díj nem terheli a vevőt. A vásárlási folyamat egyszerű, nem kötelező a regisztráció sem. A sikeres bankkártyás fizetés után e-mailben küldjük el a jegyeket, amiket a Sportcsarnok bejáratánál mobiltelefonon és kinyomtatva is bemutathattok.

A döntő első mérkőzésére itt találjátok a jegyeket:
http://tixa.hu/bekescsaba_vasas_noiroplabda

Az “A” oldali főbejáraton lehet majd belépni ezekkel a jegyekkel.

A BRSE további jegyes és bérletes ajánlatait pedig itt találjátok: http://www.tixa.hu/brse

A nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőség van elővételes jegyvásárlásra személyesen is. Ma délelőtt 10 órától, hétfő 14 óráig a Munkácsy utcai SportCorner áruházban van mód belépőket váltani.

Töltsük meg a sportcsarnokot! Hajrá BRSE!