Jelesre vizsgázott a BRSE az Bajnokok Ligája előzetes ellenőrzésén!

2016-08-29 18.43.39-cutKorábban már többször elhangzott felületeinken, hogy a legmagasabb szintű európai kupa sorozatban indulni hatalmas dicsőség, azonban az ebből fakadó követelményrendszernek megfelelni közel sem egyszerű, mindez jelentős terhet ró az egyesületre.

Hétfőn érkezett Békéscsabára az osztrák Peter Glanzer, aki fiatal kora ellenére jelentős tapasztalattal rendelkező supervisor. A szakember alaposan átvizsgálta a BL-re vonatkozó előkészületeket, az infrastruktúrától kezdve a marketing stratégián át, a klub által kijelölt felelős személyek felkészültségéig.

A látogatás végeztével az ellenőr megosztotta tapasztalatait vendéglátóival, s mint kiderült a CEV (Európai Röplabda Szövetség) részére írt riportban jelesre értékelte a látottakat, gratulált a Baran Ádám klubelnöknek és Varga Róbertnek, aki a BRSE nemzetközi projektjeinek és kommunikációjának felelőse. A supervisor elmondta, hogy határokon túl, immár Európa szerte jó híre van a csabai klubnak és a látogatás során tapasztaltak csak megerősítették ebben.