“Kedvenceink kedvencei” – Bodnár Dorottya

Csapatunk centere, fiatal kora ellenére már négy magyar bajnoki címmel rendelkezik. A csapattársak által “Maris” becenévvel illetett játékos még gyerekként érkezett Egerből Békéscsabára, azzal a határozott szándékkal, hogy válogatott és nemzetközi szinten is jegyzett röplabdázó legyen. A jelenleg térdműtéte után lábadozó sportoló, hisz benne, hogy a következő év még az előzőeknél is nagyobb sikereket tartogat, emiatt és fejlődése érdekében hosszabbított szerződést, így a 2017/2018-as idényben is BRSE szimpatizánsokat boldogítja játékával.

Mezszám: 10

Becenév: Dor, Dorka, Maris

Válogatottság: 10

Születési idő: 1995.08.31.

Magasság: 183 cm

Súly: 64 kg

Kedvencek

Szín: Fehér, piros

Film: Életrevalók. Nehéz leírni milyen érzesek jönnek elő az emberben aki ezt a filmet látta, Szórakoztató, de egyben együttérző, nagyon tanulságos film. Egy igaz történet két férfiról akik között a végén senki sem gondolta, hogy igaz barátság jön létre.

Könyv: A békés harcos útja. Egy tornászról szól (Dan Millman) aki lesérült és találkozott egy férfival aki segített megtalalni saját önmagát. Nagyon érdekes könyv. Leszűrhető a saját életünkkel összeköthető tanulságok. A legnagyobb mondanivalója hogyan éljük meg a jelent. “Légy boldog most, ok nélkül, vagy soha nem leszel az!”

Étel: Nem vagyok egy válogatós fajta, nincs kedvenc ételem, de amit imádok mikor Anyukám finomságait ehetem.

Ital: víz, 100% gyümölcslevek

Sportoló: Novak Djokovic. Ahonnan ő elindult, mikor senki sem hitte hogy valaha is profi teniszező lesz, de ő megálmodta és végig keményen dolgozott azért, hogy egyre jobb és a végén a legjobb legyen.

Idézet: “Nem az az igazi harcos, aki csak győz, hanem az aki százszor elesik és százszor nem adja fel.”

Hobby: szeretek biciklizni, olvasni, de imádom a kutyáimat és a szabadidőm legtöbb részét azzal töltöm, hogy kimegyek velük a természetbe.

Példakép: A családom.

Legemlékezetesebb meccsem: Az első bajnoki címet mikor megnyertük a Vasas otthonában. Még mindig kiráz a hideg amikor beszélek róla.

Mit szeretsz legjobban Békéscsabában? Miért szeretsz itt lenni? Nagyon szeretem, hogy nyugodt kis város. Minden közel van, így mindenhova lehet biciklivel menni. Örülök, hogy ide kerülhettem és átélhettem/átélhetem valamennyi részét annak ahogy a klub fejlődik.

Hol tanultál? Milyen végzettséged van? A középsulit itt kezdtem Békéscsabán a Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában. Jelenleg csak a sportnak élek, de szeretnék a jövőben elkezdeni tanulni a sporttal kapcsolatban, hogy segíthessek más embereken.

Mi az amit el szeretnél érni pályafutásod során? Boldoggá tesz, hogy ennyi mindent sikerült már elérnem itt Békéscsabán és biztos vagyok benne, hogy még nincs vége. Szeretnék még magasabb szintre eljutni, sokat tapasztalni. Minden évben nagyobb és nagyobb kihívások elé állni és azokat legyőzni.

A “Kedvenceink kedvencei” további részei

Petrenkó Brigi

Tálas Zsuzsi

Szpin Reni

Soós Niki

Tanja Matic

Ludmán Réka

 

Attachment

Bodnar-sm