Két hetes edzés maratonnal zárja a szezont a BRSE!

A júliusi pihenőt megelőzően, két héten keresztül, napi két edzéssel zárja a 2014/2015-ös szezont a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata. A munkát ebben a periódusban a szakmai igazgató Kormos Mihály mellett az a Sasa Nedeljkovic irányítja, aki az idényt a Kecskemét férfi gárdájának edzőjeként fejezte be.

A keretnek, amelyet számos tehetséges utánpótlás játékossal és pár próbázóval egészítettek ki, nem kegyelmezett a stáb, az intenzív gyakorlatok maximális koncentrációt igényeltek.

Ott volt már a pályán Molcsányi Rita, aki csaknem két héttel ez előtti térd operációja ellenére derekasan állta a sarat, így nem kérdés, hogy a bajnoki döntő MVP-je jövőre is top formában lesz.

Sőt, gyógykezelését megszakítva este a csapatkapitány Soós Niki is megjelent és ha már itt volt rögtön súlyzót is ragadt.

“Pajzsmirigy betegségem kiújulását diagnosztizálták februárban, amely miatt sportolói karrierem folytatása is kérdéses volt. Nem hagyhattam cserben az egyesületet, így ha kínok között is, de pályára léptem a rájátszás összes meccsén. Most a teljes gyógyulásom a legfontosabb, aztán meglátjuk, hogy mit hoz a jövő…” – mondta sejtelmesen a szurkolók egyik kedvence.

Baran Ádám a BRSE elnöke elmondta, hogy természetesen mindent megtesznek a játékos maradásáért, sőt mindez független az egészségi állapotától, hiszen felépüléséig akár a klubmenedzsmentben is szerepet kaphat.

“Niki az egyesület egyik arca, aki az elmúlt hét évben rengeteget tett a klub felemelkedéséért. Nem mellesleg két diplomával és idegen nyelv ismerettel rendelkezik, így fontos szerep hárulhat rá a pályán kívül is. De természetesen a legjobb az lenne, hogy ha a küzdőtéren segítené a nemzetközi porondon is markáns terveket szövögető csapatot.” – zárta gondolatatit a klubvezető.

Elhangzott az is, hogy fokozatosan körvonalazódik a jövő évi gárda, már történtek megegyezések és következő pár nap során további nyitott kérdések oldódnak meg.

11377310 835118779913160 7966002211287554635 n