Körvonalazódik a 2015/2016-os szezon csapata!

Többször beszámoltunk már róla, hogy a Békéscsabai Röplabda SE menedzsmentje nagy erőkkel dolgozik egy olyan játékoskeret kialakításán, amely előrevetíti a sikeres nemzetközi szereplés lehetőségét is. Ennek érdekében az elmúlt időszakban, számos tárgyaláson van túl a klub hazai és külföldi játékosokkal, melyek egy része már realizálódott, míg más esetekben már csak az apróságokon múlik a megegyezés.

Kormos Mihály szakmai igazgató elmondta, hogy nem könnyíti meg munkájukat az, hogy itthon, ezen a szinten már kevés játékos jöhet számításba, de bíznak benne, hogy az a jövőkép, amelyet a BRSE felvázol, perspektívát jelent a legjobbak számára is.

Baran Ádám a klub elnöke elmondta, hogy hízelgő a szurkolók és a szakma fokozott érdeklődése, de egyenlőre nem kívánják kommentálni a vélelmeket és pletykákat, az egyesület, ahogy a korábbiakban is, hivatalos közleményben, esetleg sajtótájékoztatón jelenti be a következő szezon játékoskeretével kapcsolatos információkat. Azonban annyit elárult, hogy több nagy “bejelentést” is tartogatnak, amelyeket hamarosan megosztanak a közvéleménnyel.

bemutatas 2015 01