Mozgalmas lesz a BRSE utánpótlás csapatok hétvégéje

A hétvégi utánpótlás sikerek után egy újabb rendezvényekkel teli szombat-vasárnap következik a BRSE gárdáinak

Junior rangadó a Vasas meccs után

BRSE-juniorSzombaton a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület – Vasas felnőtt mérkőzés után a juniorok is parkettára lépnek. Roppant izgalmas összecsapásra készülhetnek a szurkolók, hiszen a BRSE a listavezető, míg a Vasas ebben a pillanatban a 4. helyen áll, de két mérkőzéssel kevesebbet játszott az Őket két ponttal megelőző Nyíregyháza, UTE párosnál. A tavalyi ezüstérmes piros-kékek egyértelműen idén a bajnoki címre törnek. A fővárosban óriási bravúrt hajtottak végre a csabaiak a 3-0-ás győzelemmel, igaz óriási csata folyt a pályán, minden játszma a legkisebb különbséggel dőlt el.

Esetleges csabai győzelemmel nagyon nagy lépést tennének a kék-fehérek a hatos döntőbe jutásért.

Ideje: 2017. január 28. (szombat) kb. 19:00 (felnőtt mérkőzés után)

Helye: Békéscsabai Városi Sportcsarnok

Országos Mini Bajnokság forduló Békéscsabán

Mini korúak (2004 után születettek) is hazai pályán versenyeznek vasárnap. Az Országos Mini Bajnokság kiemelt versenyét rendezi a BRSE, melyen remek gárdák ütik majd a labdát az Erzsébethelyi Általános Iskola tornacsarnokában. Vasas, Debrecen-Eötvös, Nyíregyháza, Kecskemét, Szolnok, Delta mellett az MTK is részt vesz a hagyományos Viharsarok Kupán. Fésüs Erzsébet és Nagy Attila tanítványai remekül szerepeltek az eddigi versenyeken, mivel Debrecenből ezüstöt hoztak el, múlt hétvégén pedig megnyerték a szegedi Titkos Lajos versenyt!

Ideje: 2017. január 29. 9:00-18:00

Helye: Erzsébethelyi Általános Iskola tornaterme

Nagy szeretettel várunk minden szurkolót!

Ifjúsági torna Gödöllőn

Ifjúsági csapatunk már az elődöntőnél tart. A legjobb 12 gárdát három négycsapatos csoportba sorsolták, melyek két tornán küzdenek meg egymással, ahonnan az első két helyezett jut be a májusi fináléba.

Gödöllő látja vendégül a BRSÉ-t, a Szolnokot és a Magyar Ifjúsági Válogatottat a vasárnapi megmérettetésen. Reméljük az ifijeink olyan eredményt érnek el, hogy a mindent eldöntő februári csabai fordulóban ki tudják harcolni a várva várt döntőt.

Ideje: 2017. január 29. (vasárnap) 10:00-20:00

Helye: Gödöllő, Török Ignác Gimnázium tornaterme (Petőfi út 12.)