Negyedik hely az OGYB Döntőn!

Székesfehérvár adott otthont, a gyermek korosztály országos döntőjének. A Budapest Bank BRSE csapatára egy rendkívül kiegyensúlyozott mezőny, izgalmas mérkőzések, és nagy feladatok vártak ezen a hétvégén. A BRSE az UTE, és az MTK csapatával került egy csoportba, s a kezdő napon hatalmas csatákat megvívva,végül mindkét mérkőzését döntő szettben nyerve a csoport élén végzett. Ez azt is jelentette egyben, hogy a csapat bejutott a legjobb négy együttes közé, így a minimális célkitűzést teljesítette. Természetesen nem szerettek volna itt megállni a lányok, de a folytatás már nem sikerült ennyire jóra. Előbb a szombat délutáni elődöntőben maradtak alul a későbbi győztes Nyírsuli ellen, majd a vasárnapi bronzmérkőzés is elúszott, az UTE tudott szintén öt szettben visszavágni a pénteki vereségért, így a Budapest Bank BRSE csapata a negyedik helyen zárt az országos bajnokságban.

Eredmények:
Csoportmérkőzések:
Budapest Bank BRSE – UTE 3-2 (21,23,-19,-23,13)
Budapest Bank BRSE – MTK Budapest 3-2 (18,19,-24,22,12)

Elődöntő:
Budapest Bank BRSE – Nyírsuli 1-3 (21,-22,-17,-19)

Bronzmérkőzés:
Budapest Bank BRSE – UTE 2-3 (-20,18,-22,17,-10)

Végeredmény:
1.Nyírsuli
2.Vasas Óbuda
3.UTE
4.Budapest Bank – BRSE
5.TEVA Gödöllői RC
6.MTK Budapest

BRSE: Petrenkó Brigitta, Glemboczki Zóra, Petri Izabella, Boskó Lili, Juhász Réka, Lagzi Dóra, Bartolák Adrien, Szalai Blanka, Kertész Petra, Moldován Viola, Vandlik Dóra, Bagyinka Csenge. Edző: Nagy Attila.

Nagy Attila: Sajnos nem tudtuk végigvinni amit elterveztünk. Kicsit csalódás ez az eredmény, hiszen ebben a hétvégében akár az aranyérem is benne volt. Kiegyensúlyozott mezőny volt, amit az is mutat, hogy a mérkőzések 70 százaléka döntő szettben ért véget. Nálunk a nyitásfogadó és ütő teljesítmény elmaradt az elvárható szinttől, és csak szakaszokban tudtunk olyan szinten nyitni, ami egy ilyen szintű döntő megnyeréséhez kellett volna. A csapatnak gratulálok az éves munkához, remélem jövőre tanulunk mindannyian ebből a hétvégéből és sikeresebben térhetünk majd haza.

IMG 4088 IMG 4223