Pénteken a horvát bajnok következik!

Két nappal a szerdai Gödöllő elleni győztes csata után komoly kihívás vár a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapatára, hiszen a Közép Európai Liga keretében a horvát bajnoki címvédő OK Porec együttese lesz az ellenfél.

A horvátok a csütörtök esti mérkőzésen 3:0 arányban győzték le a Gödöllő csapatát. Bár csapatukból több alap ember is hiányzik különböző okokból, látszik, hogy jó felépítésű, képzett játékosok alkotják a gárdát. Déli szomszédaink nemzeti csapata szintén EB résztvevő volt, illetve hagyományosan jelentős röplabda kultúrával rendelkeznek.

Sasa Nedeljkovic elégedett volt a lányok szerdai teljesítményével, ebben a felállásban a második mérkőzése volt a csapatnak, van még számos javítani való, de idővel még gördülékenyebb lesz a játék. Remekül mutatkoztak be az új szerzemények, Tálas kiválóan irányított és nyitásai ellen sem volt ellenszere az gödöllőieknek. Szakmáry is elhelyezett jó pár védhetetlen ütés volt csapata térfelén,Tanja Matic pedig jó úton halad, hogy a szurkolók kedvence legyen, alázatos és eredményes játéka nagyon biztató a folytatásra.

Molcsányi Rita térde be van gyulladva, az ő játéka még kérdéses, a többiek egészségesek és önbizalommal teli várják a Porec elleni rangadót.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzésen nagyon fontos lesz a szurkolók támogatása ismét, hiszen ha a gárda és a közönség egymásra talál, akkor minden ellenfélnek melege lehet a csabai katlanban.

Szeretettel várunk mindenkit! Hajrá BRSE!

12079266 893713420720362 3422837381140852315 n