Pénteken érkezik a Jászberény!

BRSE-JB plakátTovábbra is száz százalékos mérleggel, még csak szettet sem veszítve vezeti a haza bajnoki tabellát a címvédő Linamar – Békéscsabai Röplabda SE együttese, amely pénteken este a tabella ötödik helyén álló Jászberényi RK vendégjátékával megkezdi a téli hadjáratát. A vendégek közepes szezonkezdete edzőváltásra késztette a jászságiak menedzsmentjét, a Deme-Makai edzőpárost Branislav Franic mester váltotta a kispadon. Soraikban érkezik a tavaly még a csabaiakkal bajnoki címet ünneplő Fábián Fanny, aki kölcsönben szerepel Jászberényben. A BRSE hallatlanul jó kondícióban lévő játékosai erre a meccsre is hasonlóan hangolnak, mint az eddigi összes rangadóra, önbizalmuk, a napi 6-7 órás edzéseknek, a csapategységnek köszönhetően megingathatatlan. Egyértelmű cél a három pont itthon tartása, s az egyre magasabb szintre érő játékuk bemutatása, mind ellenfelüknek, mind pedig a várhatóan szép számú hazai közönségnek.

Sasa Nedeljkovic: Három hetes mikrociklusban készültünk az előttünk álló sorozatra, mely a pénteki Jászberény elleni mérkőzéssel veszi kezdetét. Sikerült még magasabb szintre lépni fizikálisan, taktikailag és mentálisan is. Várjuk megfelelő adrenalinnal a kihívásokat, szükségünk van erre. Jó mérkőzést várok pénteken!

Szakmáry Gréta: Remek formában várjuk a Jászberényt, sikerült hasznosan eltöltenünk az elmúlt 2-3 hetet. Bízom benne, hogy sokan látogatnak majd ki a városi sportcsarnokba pénteken, igyekszünk kiszolgálni a közönséget.