Polgármesteri edzéslátogatás!

Prominens vendége volt a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE edzésének, hiszen Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere látogatta meg a bajnokcsapatot.

A sportkedvelő városvezető virággal köszöntötte a gárda jelenlévő új játékosait. Tanja Matic és Fábián Fanny is meghatódva fogadta a gesztust, míg Sasa Nedeljkovic egy üveg vörösbort kapott. (az együttes válogatott játékosait, már korábban, az Európa Liga mérkőzések alkalmával üdvözölte Szarvas Péter) A polgármester rövid köszöntőjében elmondta, a város büszke a BRSE sikereire, lehetőségeikhez mérten minden támogatást megadnak a sikeres nemzetközi szerepléshez is.

“Két bajnoki cím után magasan van a mérce, illetve a bajnokság is rengeteget erősödött, de azzal a gondos, alázatos és kitartó munkával és ami a csapatot jellemezte, megismételhetőek a sikerek. A magyar röplabdázás rohamosan fejlődik, a nemzeti csapat megnyerte az Európa Ligát, és az EB döntőre készül, ennek a folyamatnak az egyik zászlóshajója a csabai klub, ami mindnyájunk büszkesége. A BRSE tiszta és átlátható keretek között működik, országos és nemzetközi megítélése is nagyszerű. Dr. Kovács Ferenc, az MRSZ frissen megválasztott elnöke személyes egyeztetésünkkor jelezte, hogy az egyik legmagasabb pozícióban, elnöki tanácsadóként számít Baran Ádámra a klub elnökére.” – zárta gondolatait Szarvas Péter.

Soós Nikolett a csapat nevében egy bekeretezett és dedikált csapatképpel kedveskedett Békéscsaba első emberének.

“Mindannyian érezzük a város és a szurkolók támogatását és szeretetét. Ez hatalmas felelősség, de megsokszorozza az erőnket. Szeretnénk megvédeni a címünket és bizonyítani a CEV Kupában, valamint a Közép Európai Ligában is. Nem lesz könnyű feladat, hiszen remekül erősítettek a vetélytársak, de a csapat nevében ígérhetem a szurkolóknak, hogy az utolsó leheletünkig küzdeni fogunk.” – mondta a csapatkapitány.

Sasa Nedeljkovic megköszönte a látogatást, beszámolt róla, hogy a felkészülés a megfelelő ütemben zajlik, a csapat gyakran napi 6 órát edz, de mindenki tudja, hogy mi a cél és ehhez elengedhetetlen a kemény munka.

Az új csapat ma mutatkozik be a közönségnek a ZéPé Café – Viharsarok Kupa keretein belül, ahol 17:30-tól a FATUM Nyíregyháza gárdája lesz az ellenfél.

20150917 183232 20150917 183138