Rajzpályázat!

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozás lehet, értékes relikviákat nyerhetnek azok akik részt vesznek a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület karácsonyi programsorozatába illesztett rajzpályázaton.

Az egyesület történetében ez az első ilyen felhívás, kísérleti jellegét mutatja, hogy egyelőre sem életkor,sem pedig technikai megkötés nincs, célunk az, hogy minél több gyermeket bevonjunk egy kis rajzolgatásba. Az elkészített pályamunkákat a december 20-án megrendezésre kerülő BRSE Karácsony programsorozaton,és az aznapi MTK elleni bajnoki mérkőzésen a pénztárnál lehet majd leadni, eredményhirdetésre és a beérkezett pályamunkák kiállítására pedig a januári Challenge Kupa mérkőzésen kerül majd sor.

Érdemes zsírkrétát, tollat, ecsetet, vagy ceruzát ragadni és rajzban megfogalmazni, miért szeretitek a röplabdázást, miért szeretitek a BRSE-t, hiszen a legjobb, legszebb, legötletesebb rajzaitok az egyesület felnőtt csapata elé is kerülnek, ők is segítenek majd a döntésben és sok izgalmas ajándék vár a díjazottakra!

brse rajzpályázat k