Soós Niki: “Békéscsabára hozzuk a trófeát!”

12631520 947105102047860 2942182741036855699 nKomoly média érdeklődés övezi a jövő hét pénteki Magyar Kupa döntőt, ahol a Lianamar – Békéscsabai Röplabda SE a Vasas Óbuda gárdájával csap össze. Íme csapatkapitányunk gondolatai:

„Történelmi esemény lesz az egyesület életében az érdi kupadöntő, hiszen a klub most először szerepel a fináléban. A kétszer egymás után elhódított bajnoki cím mellé még hiányzik a Magyar Kupa arany a kollekciónkból. A szezon elején az egyik fő célkitűzésünk az volt, hogy ezt a serleget is megszerezzük, így a csapattársaim nevében is mondhatom, tisztában vagyunk vele, hogy mekkora jelentőséggel bír ez a találkozó.

Augusztus óta hihetetlenül keményen dolgozunk, ennek a befektetett energiának látjuk is az eredményét. Veretlenségi sorozatunk komoly önbizalmat ad. Fizikálisan és mentálisan is nagyon erősek vagyunk, kiváló a csapategység. Az egyesület menedzsmentje remek körülményeket teremt, minden adott a magas szintű munkához és a szép eredmények eléréséhez.

Adott a cél, tudjuk a feladatunkat! Tiszteljük az ellenfelet, de a Klubért, a Városért és a Szurkolóink miatt is Békéscsabára hozzunk a trófeát!

Hajrá BRSE! Mindenki, aki Csabai!”

Soós Nikolett
csapatkapitány

{jumi [*3]}