Soós Niki: Közeleg a visszatérés!

Niki-visszateresOktóberi sérülése, majd műtétje után lábadozik a BRSE csapatkapitánya, aki bomba formában játszotta végig a felkészülést, így nagy szívfájdalma, hogy a Prostejov elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen nem léphetett pályára.

Jó hírünk van a szurkolóknak, hiszen a kiváló ütő már végzi a kondicionáló edzéseket és hamarosan a labdát is kézbe veszi.

“November 25-én veszik le a rögzítőt a műtött ujjamról, aztán fokozatosan kezdek majd labdával is dolgozni. Nehéz időszak volt, de már csak előre nézek, hiszen december közepén már játékommal szeretném segíteni a csapatot. Komoly kihívások várnak ránk, hiszen fontos bajnoki mérkőzéseink lesznek, illetve a december 27-én esedékes MEVZA Cup találkozón szeretnénk visszavágni a Ljubljanának a sorozat tavalyi döntőjében elszenvedett vereségért. Nem lesz könnyű dolgunk, mivel a szlovén csapat közel azonos erőt képvisel, mint a cseh Prostejov. Ezen kívül a januárban esedékes CEV Kupa meccs is igazi csemege lesz, ahol a továbbjutás a célunk, bárki is legyen az ellenfél!”