Szerbiában játssza első felkészülési mérkőzéseit a BRSE!

A tervezett ütemben halad a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE felkészülése. Az alapozás során nem ritkán napi 6 órát edzett a bajnoki címvédő és becsületükre legyen mondva, bírták a tempót a lányok. A szakvezetés elégedetten nyugtázta, hogy kezd összeállni a gárda, amely egyenlőre még nélkülözi három válogatott játékosát, azonban az edzéseken így is magas szintű munka folyik.

A szombat délelőtti tréning és közös ebéd után buszra száll a csapat és Szerbia felé veszi az irányt, ahol szombat este Zrenjaninban mérkőzik meg a helyi, az élvonalba frissen feljutott és komolyan erősítő hazai alakulattal. Másnap reggel pedig Stara Pazova a célállomás, itt pedig a Challenge Kupában a Nyíregyháza ellen mérkőző Jedinstvo Stara Pazova lesz Soós Nikiék ellenfele. Sasa Nedeljkovic elmondta, hogy egyenlőre még az eredmény másodlagos, hiszen kemény munkából jön az együttes, azonban hasznos erőfelmérőnek ígérkezik a vajdasági túra.

A sérülések, betegségek elkerülték a gárdát, mindenki egészséges. Az utazó keret tagja lesz, a mindössze 15 éves feladó Petrenkó Brigitta, aki edzéseken nyújtott kiváló és alázatos munkájával követelt magának helyet a csapatban.

A szurkolók hamarosan hazai pályán is láthatják kedvenceiket, hiszen szeptember 19 és 20. között, nemzetközi felkészülési tornát rendez a BRSE.

20150903 2002011 20150903 195118