Tanja Matic a BRSE legújabb szerzeménye!

Nagy halat fogott a játékospiacon a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata, hiszen a szerb nemzetiségű Tanja Matic személyében egy kiváló nyitásfogadó ütő kötelezte el magát a klubhoz.

A 26 éves játékos, fiatal kora ellenére komoly nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, évekig a szerb top csapat, a Szpartak Szabadka játékosa, egyben csapatkapitánya is volt. Matic szerződése lejárt a nyáron, így szabadon igazolható státuszát kihasználva csapott le rá a magyar bajnoki címvédő. A sportoló leigazolásában segédkezett az a Sasa Nedeljkovic, aki korábban évekig volt a játékos edzője Szabadkán, de Kormos Mihály szakmai igazgató számára sem volt ismeretlen, hiszen a két egyesület több felkészülési mérkőzést vívott egymás ellen az elmúlt évek során, tehát elmondható, hogy nem zsákbamacskát vásárolt a BRSE.

Baran Ádám a klub elnöke arról adott tájékoztatást, hogy Matic leigazolásával egy nagyon fontos mozaik került a helyére, de ezzel még nem ért véget az erősítések sora, további játékosokkal állnak tárgyalásban.

20150708 163044