Továbbra is makulátlan mérleggel menetel a BRSE

team 4MTK Budapest – LINAMAR-Békéscsabai RSE 0-3 (– 15, –17, –17)

MTK Budapest: Kmezics, Szűcs K., Kilyénfalvi, Hackl, Józsa, Lutter. Csere: Nagy F. (liberó), Török K., Cicic, Petőváry
Vezetőedző: Hollósy László

Békéscsaba: Szakmáry, Clement, Tálas, Bodnár D., Soós, Matic. Csere: Molcsányi,Szpin (liberók), Fábián, Korniss, Nagy V. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic

A női röplabda NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, a listavezető Békéscsaba látogatott az MTK Budapest otthonába. A kék-fehérek mindent megtettek, időként kifejezetten jól játszottak, de végül a rutinosabb vendégek nyertek 3-0-ra.

Ezzel eldőlt immár matematikailag is, hogy a BRSE megnyerte az alapszakaszt, ahol az ellenfél a 8. helyen záró Kaposvár együttese lesz.

Hollósy László: – Sok szép momentumunk volt, de kijött, hogy a Békéscsaba rutinosabb csapat, többet tud edzeni, így az ő hullámvölgyeik rövidebbek voltak. Mi például a második játszmában belecsúsztunk egy 9-0-ás hullámvölgybe, ami a modern röplabdában nem megengedhető. De alapvetően a pozitívumokra igyekszünk fókuszálni, volt sok szép támadásunk, igyekezni kell stabilizálni a játékunkat.

Sasa Nedeljkovic: – Tudatos és taktikus játékkal törtük meg az ellenfél ellenállását és folytattuk győzelmi sorozatunkat.

{jumi [*3]}