U19-es bajnokság: Két győzelem!

A középszakasszal folytatódott hétvégén az U19-es bajnokság, melynek keretében a BRSE fiataljai Székesfehérvárra látogattak, ahol a házigazdákon kívül, az MTK Budapest várt rájuk. Csapatunk már pénteken délben útra kelt, hiszen a nagy távolság miatt Budapesten aludtak, s ha már így alakult rögtön egy közös edzést is tartottak a Vasas Óbuda csapatával. A szombati első mérkőzést az MTK ellen még akadozó játékkal nyerte a csapat, elsősorban a támadásbefejezések nem úgy sikerültek, ahogy az elvárható lett volna, ennek ellenére egy pillanatig sem forgott veszélyben a csabai siker. A második találkozón a Felsőváros Székesfehérvár csapata ellen már sokkal simábban működött a csapat motorja, igaz, szükség is volt rá, hiszen a fehérváriak jóval magasabb szintet képviseltek. Nagyszerű mérkőzést láthattak a nézők, mindkét oldalon remekül nyitottak, így néha a nyitásfogadás akadozott, de összességében egy jó színvonalú mérkőzésen tudtak nyerni a csabaiak.

Eredmények

Békéscsabai Röplabda SE – MTK Budapest 3-0 (17,16,12)
Békéscsabai Röplabda SE – Felsőváros Székesfehérvár 3-0 (19,15,21)

BRSE: Boskó Ágnes, Sebestyén Flóra, Veres Cintia, Tatár Gréta, Araczki Gyöngyvér, Török Boglárka, Héri Sára, Szűcs Gréta, Kertész Petra, Rády Boglárka, Fábián Kata, Feld Bettina. Edző: Nagy Attila

Nagy Attila: Hasznos két nap volt, hiszen egy pörgős, jó edzőmérkőzést is játszhattunk pénteken, -ezúton is köszönöm a Vasasnak és Szappanos Máténak a lehetőséget-, és a szombati két mérkőzés is előre vitt minket. Kevés ilyen színvonalú derbit tudunk játszani, mint a Fehérvár elleni, hiszen ők az ország egyik legjobb csapata, ezért is tartom nagyszerűnek, hogy itt a középszakaszban összetalálkozhattunk. Gratulálok a lányoknak, kiválóan teljesítették ezt a hétvégét!