Újabb kerékpár talált gazdára!

20160104 1809272015 novemberében indult útjára azon kezdeményezés, mely során önzetlen támogatók jóvoltából a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapatának tagjai egységes kerékpárokat kapnak.

December végén jelentkezett a klubnál egy a kilétét felfedni nem kívánó mecénás, aki egy kerékpár vásárlásával kívánt hozzájárulni a szerte az országban nagy hírértékkel bíró akcióhoz. A titokzatos jótevő nem jelölt meg egyetlen kedvezményezettet sem, azt az egyesület vezetésére bízta.

Ennek nyomán Baran Ádám klubelnök és Kormos Mihály szakmai igazgató kezébe került a döntés, akik a mai napon adták át az egyedi, névre szóló kétkerekűt Petrenkó Brigitta részére, aki a BRSE még utánpótlás korú, korosztályos válogatott feladója, a nem is olyan távoli jövő nagy reménysége.

“Az egri származású Petrenkó Brigitta hozzáállása, alázata és szorgalma példa értékű, ha fejlődése töretlen marad, akkor még nagyon sok örömet szerez majd a békéscsabai szurkolóknak. Felkészülési mérkőzéseken már idén bemutatkozott a felnőtt együttesben, valamint heti több alkalommal az első csapattal készül. Fiatal kora ellenére céltudatos és maximalista, aki megérdemelte ezt a fajta elismerést.” – mondta Kormos Mihály.