Válogatott feladót igazolt a BRSE!

Talas-Zsuzsanna-kis-kepKomoly bejelentést tett a  Linamar – Békéscsabai Röplabda Sportegyesület csapata, hiszen immár hivatalos, hogy a klub a 2015/2016-os szezon végéig szóló szerződést kötött Tálas Zsuzsával, aki a Vasas gárdájától érkezik Békéscsabára.

A magyar válogatott feladója elmondta, hogy imponált neki az a jövőkép, amelyet a bajnoki címvédő vázolt fel számára, reméli új impulzusok érik majd és hozzá tudja segíteni a csapatot, hogy a nemzetközi porondon is sikeresen szerepeljen.

“Izgatottan várom a szezonkezdést, komoly célok és megfelelő háttér van Békéscsabán. Szeretném, ha a bajnokság és a Magyar Kupa mellett nemzetközi kupa sorozatokban is eredményesek lennénk.” – nyilatkozta a BRSE újdonsült játékosa.

Baran Ádám a klub elnöke elmondta, hogy büszkék a legjobb honi feladó leigazolására. “Zsuzsi leigazolása egy nagyon fontos lépés volt. Napról napra alakul a jövő évi keret. Reményeink szerint hamarosan újabb válogatott játékos vagy játékosok aláírását jelenthetjük be.”

Tálas Zsuzsa jelenleg az EB-re készülő magyar válogatottal edzőtáborozik és a kontinensviadal után csatlakozik a kerethez.