Vasárnap újra hazai pályán!

BRSE plakat 70x100-smEgy szabad hétvége után vasárnap elkezdi a téli menetelését a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE csapata. A roppant megterhelő, megannyi magyar és nemzetközi csatát felvonultató időszak első, rávezető mérkőzését a Budaörs ellen vívják Tálasék. A tabella hátsó harmadában tanyázó fővárosiak más célokért lépnek pályára, mint a viharsarkiak, a találkozó egyértelmű esélyese a bajnoki címvédő, ennek ellenére a BRSE stábja és játékosai ugyanolyan komolysággal készülnek soros ellenfelük ellen, mint tennék azt egy bajnoki rangadó esetében.

A hétvégi mérkőzés után valóságos meccsdömping veszi majd kezdetét, a bajnokságban például a Jászberény, Gödöllő vagy akár a Vasas elleni mérkőzés is kiérdemli a megkülönböztetett figyelmet, de decemberben még Magyar Kupa negyeddöntő és egy hazai rendezésű MEVZA torna is vár a lányokra, ahol a tavalyi győztes Ljubljana ellen a visszavágás is fűti majd a csabaiakat.

Tóth Gábor másodedzőt kérdeztük Budaörs elleni találkozóról. “A csapat hallatlanul keményen dolgozik a mindennapok során. Úgy látom javul a formánk, ami biztató az előttünk álló nehéz sorozat vonatkozásában. Bízom benne, hogy vasárnap az eddig kevesebb lehetőséget kapó fiatalok is pályára lépnek, fontos, hogy minél több tapasztalatot szerezzenek. Magabiztos győzelemmel szeretnénk megörvendeztetni szimpatizánsainkat.”

A mérkőzés 16 órától kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. Várunk szeretettel mindenkit!

Jegyek elővételben kaphatók ITT!

Hajrá BRSE!