Vásárolj BRSE szezonbérletet, és nézd meg élőben Európa négy bajnokcsapatát!

Továbbra is nagy az érdeklődés a Linamar – Békéscsabai Röplabda Sportegyesület szezonbérletei iránt, amellyel nemcsak a hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseket lehet megtekinteni, hanem a CEV Kupa és a Közép Európai Liga meccsekre is belépésre jogosít fel.

Már most biztos, hogy Európa négy bajnokcsapata pályára lép a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban, hiszen a magyar aranyérmes BRSE mellett, a görög első helyezett Olymiacos, illetve a szlovén és az osztrák bajnok is vendégszerepel a Viharsarokban. A remélhetően jó szereplés hatására ez a szám még bővülhet, tehát érdemes lesz bérletet vásárolni és kilátogatni a mérkőzésekre. Ezt a kezdeményezést népszerűsítette ma két olyan személy, akik az elmúlt években sokat tettek a békéscsabai röplabdázás felemelkedéséért.

Havasi Csaba, a névadó szponzor Linamar Hungary Zrt. vezetője elmondta, hogy amikor csak teheti ott lesz a mérkőzéseken és szurkol a csapatnak. Büszke arra, hogy a cég segítségével ilyen magasságokba jutott a klub. Bizalmát mi sem jellemzi jobban, hogy a felek 2018. nyaráig hosszabbították meg a névadó szponzori szerződést a nyár folyamán.

Bíró Csaba, önkormányzati képviselő, a Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottság elnöke is a BRSE lelkes híve, aki szinte az összes mérkőzésen ott van és az első sorból buzdítja a lányokat. Véleménye szerint egyedülálló idény előtt áll a csapat, hiszen nemzetközi szinten is kiemelkedő gárdák érkeznek Békéscsabára. Reméli, hogy a klub tovább öregbíti a város hírnevét szerte Európában, miközben a jó szereplés hatására még több gyerek kap kedvet a sporthoz.

20150818 092230 20150819 105414