Viharsarok Kupa: rangos U13-as versenyt rendezünk szombaton

Viharsarok Kupa: rangos U13-as versenyt rendezünk szombaton

Az Országos Mini Bajnokság (OMB) az U13-as korcsoport országos rendszerben történő versenyeztetését bonyolítja. Ebben a bajnoki rendszerben több mint 50 csapat vesz részt, hogy októbertől április végéig több kvalifikáló tornán méresse meg magát, hogy aztán a májusi, Szegeden rendezendő döntőbe a pontverseny legjobb 12 csapata jusson be.

A Békéscsabai RSE ebben a szezonban még nem talált legyőzőre, Fésüs Erzsébet tanítványai eddig öt tornán vettek részt, és mind a ötről sikerült elhozni az első helyet.
Február 10-én szombaton a Békéscsabai Városi Sportcsarnok ad otthont a Viharsarok Kupa elnevezésű OMB fordulónak, ahol a Delta RSE, a Gödöllő, a Nyíregyháza, a Dunakeszi vagy a Szegedi RSE fiataljai próbálják meg megakadályozni a viharsarkiak újabb sikerét. A kilenc csapatos tornán az országos ranglista első négy helyezettje itt lesz, tehát garantált a magas színvonal, és a jó hangulat a mérkőzéseken.

A torna reggel 9.00 órakor kezdődik, és várhatóan estig tart.

Aki teheti látogasson ki nap közben a csarnokba, és szurkoljon a BRSE csapatainak, és ismerkedjen meg a 4-4 elleni miniröplabdázás minden szépségével! Garantáltan nem fognak csalódni szurkolóink, kiváló mérkőzésekre van kilátás, hiszen ebben a korosztályban már ütnek, ejtenek, és nagyszerűen mezőnyöznek a csapatok.

Hajrá BRSE!