A Kapitány volt a meglepetésvendég az utánpótlás edzésen!

Soós3Szimpla csütörtök délutáni tréningre készültek az Erzsébethelyi Iskolában pallérozódó BRSE növendékek, azonban az egyik feladatot követően a gyerekek hatalmas örömben törtek ki, hiszen meglátogatta a foglalkozást Soós Niki, a BRSE háromszoros magyar bajnok gárdájának csapatkapitánya, sokak példaképe.

A kiváló ütő jelenleg szabadsága alatt speciális terápiával gyógykezelteti rakoncátlankodó térdét, hogy elkerülhető legyen a műtéti beavatkozás. Emiatt nem vállalta a válogatottban való szereplést, pedig Jan de Brand többször is jelezte, hogy számítana szolgálataira.

“A következő 3 hétben egyáltalán nem terhelhetem a térdemet, de aztán fokozatosan elkezdem a munkát, hogy az augusztusi felkészülést már jó erőben várjam. Tartom a kapcsolatot a többiekkel, szurkolok a válogatottban szereplő csapattársaimnak.” – mondta a Kapitány.

Eközben a Manó csoport, a szupermini (fehér) és a mini korosztály játékosai is faggatták a játékost, aki egy-egy gyakorlatot bemutatott a Fésüs Zsóka által vezetett csapatoknak.

“Tudom, hogy a klub számára mennyire fontos az utánpótlás nevelés, illetve azt is, hogy nekünk jó példával kell szolgálnunk a jövő generációja számára. Amikor időnk engedi kimegyünk az utánpótlás mérkőzésekre, hogy személyes jelenlétünkkel is inspiráljuk a fiatalokat, akik a további fényes jövő zálogai.”

Az edzés végeztével a gyerekek alig akarták elengedni kedvencüket, akit végezetül a közelgő Bajnokok Ligája sorsolás kapcsán kérdeztük.

“Fantasztikus lesz a Bajnokok Ligájában pályára lépni, alig várom a pillanatot. Remek csapatunk lesz, meglepetésekre készülünk a legmagasabban jegyzett sorozatban is. Természetesen fogalakoztat bennünket, hogy kivel játszunk majd, várjuk csütörtök este Rómából Elnök úr tájékoztatását. Személy szerint az első körben a Ljubljanát szeretném, hiszen a MEVZA Cup döntőjében elszenvedett vereség miatt van törleszteni valónk feléjük. Aztán az olasz Modena szerepel a kívánságlistámon, ami a kontinens egyik legjobb csapata, de a krasznodari túrát idén szívesen kihagynám…” -zárta gondolatait Soós Niki.

Soós1

Soós2