A Vasast verő Jászberényt fogadjuk

A Vasast verő Jászberényt fogadjuk

Nincs megállás!

Győzelemmel, és egy jóleső érzéssel kezdte meg Extraligás szereplését a bajnoki címvédő. A Linamar-Békéscsabai Röplabda SE idegenben tudott nyerni 3-1 arányban az UTE otthonában, ezzel visszavágott a decemberi fiaskóért. Dobi Edina a mérkőzést megelőző napokban úgy nyilatkozott egy televíziós interjúban, hogy jól eső érzés, hogy színvonalas mérkőzéseket játszhatnak a magyar bajnokságban, és természetesen győzni érkezik a csapat Újpestre. A csapat szimpatizánsai mindkét kijelentést örömmel fogadták, s a mérkőzés után elégedetten konstatálták a tényt: harcosan, és a találkozó nagyobb részében stabilabban is játszott a bajnokcsapat.

Kedden este újabb rangos találkozónak ad otthont a békéscsabai katlan, a Jászberény érkezik az Extraliga második fordulójában a Viharsarokba. A JRK a címvédőhöz hasonlóan győzelemmel kezdte meg az új szakaszát a bajnokságnak, a szebb napokat is megélt Vasas ellen nyertek Deme Gábor tanítványai meglehetősen simán. A két csapat idei mindkét találkozóját a BRSE nyerte, a hazait simán, az idegenbelin kicsit szorosabban, de ott is szettveszteség nélkül diadalmaskodtak Szpin Renátáék. A kedd esti mérkőzésen tehát rögtön lépéselőnybe kerülhet a címvédő, hiszen a három pont megszerzésével leszakíthatja riválisainak nagy részét.

A találkozó január 16-án, kedden 18,00 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Jegyek elővételben az Andrássy utcai SportCorner áruházban, a www.tixa.hu/brse oldalon, és a mérkőzés előtt a helyszínen válthatóak.