A ZéPé Café Kft. is meghosszabbította támogatói szerződését!

A bajnoki címvédő Linamar – Békéscsabai Röplabda SE nagy fába vágta a fejszéjét a CEV Kupa indulással, illetve a Közép Európai Ligában való részvétellel. Az ilyen szintű nemzetközi szereplés nagyszerű dolog, azonban mindez jelentős terhet ró a klubmenedzsmentre, hiszen a kiadások megsokszorozódnak.

Ezért is örömteli minden olyan bejelentés, amely támogatói szerződés megkötéséről, illetve meghosszabbításáról szól. A mai napon eldőlt az, hogy a ZéPé Café Kft. a klub kiemelt támogatója lesz a 2015/2016-os szezonban is. A cég logója helyet kap a csapatfelszerelésén és markánsan megjelenik a mérkőzések otthonául szolgáló Békéscsabai Városi sportcsarnokban is.

A megállapodás értelmében a jövő hétvégén rendezendő nemzetközi felkészülési torna névadó támogatója is a vállalat lesz.

A ZéPé Café Kft. családi vállalkozásként 1998 óta működik. Néhány évvel ezelőtt, a piaci igényekhez igazodva bővítette a kínálatát, így jelenleg többségében Olaszországból importált új és felújított, friss kiőrlésű kávét lefőző automata gépek, patronos kávéfőzők, hideg ital és snack automaták eladásával és bérbeadásával, valamint alapanyag forgalmazásával foglalkozik.

Jelenlegi és leendő ügyfelek egyszerűen és elérhető áron élvezhetik a minőségi forró italokat a munkahelyekre, vagy akár otthonra kihelyezett automatákból.

Jelenleg Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok megyében értékesít, és adja bérbe az általa forgalmazott gépeket.

A cég vezetője Zjajic Predrag elmondta, hogy büszke az együttműködésre, amely immár 4 éve tart kölcsönös megelégedésre. Bízik benne, hogy a klub hazai és nemzetközi porondon is folytatja sikertörténetét!

Zepelogo