BREAKING NEWS!

12369029 919723528119351 5467215619393836196 nA Porsche Hungária Kft. a Békéscsabai Röplabda SE új főtámogatója!

Innentől a Volkswagen márka is repíti a csabai röplabdás lányokat!

Pillanatokon belül kezdődik a klub sajtótájékoztatója, ahol Baran Ádám a BRSE elnöke bejelenti, hogy komoly támogatóval bővült az egyesület szponzorainak köre.

A Volkswagen több területen is támogatja a sportot, de eddig a röplabda nem tartozott ezen körbe. A Békéscsabai Röplabda SE eredményei, sikerei és a tárgyalásokon felvázolt koncepciója, azonban meggyőzte a cég vezetését, hogy érdemes az együttműködésre.

A Volkswagen reményei szerint egy erős márka megjelenése hasznos a sportág számára is.

A felek egy éves szerződést írtak alá, amely a kölcsönös elégedettség esetén megújítható. A márka megjelenik a csapat felszerelésein, már a csütörtöki CEV Kupa mérkőzésen látható lesz. A támogatási összeg üzleti titok, de a klub tájékoztatása szerint,az így realizált forrás nagyban hozzájárul a jövőbeli tervek és célok eléréséhez.

Lokális szinten az AutóMobil Körös Kft. koordinálja a remélhetőleg gyümölcsöző együttműködést.

“Nagy nap ez a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület életében, hiszen egy világszerte ismert márka látott fantáziát a klub támogatásában. Markáns céljaink vannak a következő évekre, amelyeket kizárólag stabil háttérrel és alázatos munkával tudunk elérni” – fogalmazott Baran Ádám.